The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok

Article / 23 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok
  • Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok
  • Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok
  • Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok
  • Simona Mihai // Amenajare boutique-Bangkok
1/5
Se numește Simona. Este printre fericiții care fac ceea ce le place. De aceea zâmbește tot timpul. Trăiește sub semnul lui ,,a simți", ,,a gândi", ,,a face". Îi place să construiască frumosul. Iubește natura și resursele pe care aceasta i le dăruiește. Aduce în apropierea ei cu mintea, cu sufletul, cu îndemânarea esențele naturale și cu multă creativitate le oferă celor din jur. 

AMENAJARE BOUTIQUE-BANGKOK

Acest proiect vine în completarea unui proiect de arhitectură „Fashion Hub” în Bangkok, Thailanda. Pe lângă realizarea obiectului arhitectural, s-a detaliat și zona de boutique destinat tinerilor designeri.

Pentru acest proiect s-a dorit o amenajare în stil contemporan, dar care să creeze o atmosferă primitoare, caldă și totodată aerisită. În acest sens s-a creat mobilier de expunere pentru produse în linii simple din lemn și cupru.

Întreaga amenajare are rolul de a scoate în evidență creațiile expuse. Materialele folosite reflectă în mod direct personalitatea expozanților, iar faptul că acestea sunt accesibile și ușor de  montat nu fac decât să le confere acestora ușurință în amenajarea și reconfigurarea standului ori de câte ori se dorește acest lucru.