The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Smart Design Challenge la RDW

Article / 07 Mai 2019 / The Institute
  • Smart Design Challenge la RDWOrange Design Challenge
  • Smart Design Challenge la RDWOrange Design Challenge
1/2
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este expoziția „Smart Design Challenge", care prezintă o selecție a celor mai bune proiecte finaliste în competiția națională organizată de Orange România, în parteneriat cu magazinul de design românesc Dizainăr. Este vorba de produse inteligente care îmbină tehnologia cu o viziune creativă și curajoasă în ceea ce privește designul.

Tema ultimei ediții Smart Design Challenge a fost „Daily routine”, iar produsele create de candidaţi, proiectate și apoi prototipate, au trebuit să se încadreze în categoriile home&deco sau accesorii. Înainte de anunțarea marilor câștigători, cele mai bune obiecte de design au fost expuse în magazinele Orange de tip smart shop. Astfel, smart shop-urile Orange au devenit spații de retail neconvenționale, atât pentru tinerii antreprenori, cât și pentru clienți, care, în vizitele în magazine, au avut ocazia să descopere aceste inovații.

www.orange.ro/techabreak/smart-design-challenge/castigatori