The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Spectacolul „Caii la fereastră” face parte din micro-stagiunea stArtAct @unteatru

News / 21 Aug 2018 / INSTITUTE.RO
  • Spectacolul „Caii la fereastră” face parte din micro-stagiunea stArtAct @unteatru
1/1
Micro-stagiunea stArtAct @unteatru prezintă producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018: 7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 ocazii de a vedea regizorii, actorii și scenografii noii generații.

Despre regizor  
Ester Mitrofan a absolvit secţia Regie de Teatru a UNATC “I. L. Caragiale” Bucureşti în vara anului 2018. Abordează teatrul prin prisma formării ei în muzică, cea mai abstractă dintre arte. Este interesată de un teatru poetic, de imagine, un teatru ca pretext pentru creaţia unor lumi noi prin intermediul cărora putem sonda aceleaşi vechi întrebări despre lume, despre viaţă şi moarte, despre noi înşine.



Caii la fereastră
după un text absurd de Matei Vişniec

Un fiu. O mamă. O dimineaţă. Un regiment. Un cal. Un tată. Domnişoara Isabel. Medalii. Panglici, multe. Stropi pe podea şi o uşă care se tot trânteşte.



Anul 1699. Ba nu, 1815. Hmm... nu era 1918?