The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // AURAL EYE Visions Studio

Article / 04 Mai 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // AURAL EYE Visions Studio
1/1
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat vizualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


AURAL EYE Visions Studio 

Aural Eye Visions Studio este un studio de artă vizuală și instalații interactive, localizat în efervescentul București. Primele sale lucrări au fost realizate de Alina Anca (absolventă a UNARTE) acum 5 ani, când a început ca VJ la petreceri și festivaluri sub numele Aural Eye. Ghidată de misiunea de a face muzică pentru privire, Alina și-a crescut stilul personal odată cu scena de muzică electronică, realizând în paralel proiecții 3D pe fațade și decoruri de teatru.

În ultimii doi ani, sub același nume, s-au alăturat Răzvan Pascu, cu background în publicitate, și Daniel Bega, cu o experiență impresionantă pe modelare 3D, animație și interactivitate.

Astfel s-a format AURAL EYE Visions Studio – cu un portofoliu ce acoperă proiecții 3D, vizualuri live, instalații interactive, producție video și multe experimente aflate la limita posibilităților tehnologice ale momentului.



Propunere SPOTLIGHT: HoloFace

Oamenii cred că sunt cele mai puternice ființe de pe fața Pământului.
HoloFace vrea să verifice acest adevăr și permite trecătorilor să controleze chipul unui zeu de lumină. Uriaș ca dimensiuni și prezență.
Din această schimbare de perspectivă, omul ar trebui să conștientizeze că felul în care se raportează la lucrurile mai mici ca decât el este felul în care lucrurile mai mari decât el se răsfrâng asupra sa.

Echipa proiectului
Alina Anca
Daniel Bega
Răzvan Pascu