The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Târg de design la Amzei Market Makers, de Street Delivery

News / 08 Iun 2016 /
  • Târg de design la Amzei Market Makers, de Street Delivery
  • Târg de design la Amzei Market Makers, de Street Delivery
1/2
The Institute organizează în perioada 11-12 iunie un târg de design în Piața Amzei, cu ocazia Street Delivery.
 
Târgul va prezenta obiecte create de Studio mud, de ceramică, BUMbag, ploosh, Patzaikin, Eyecandy Monsters, Woodlens, Woodish, Ecosocial Atelier, Moogu, Skin Deep, Square Art Studio, dar și o selecție făcută de Giftshop-ul The Institute. 

Printr-un parteneriat semnat cu Administrația Piețelor Sector 1, The Institute va derula anul acesta un program susținut de evenimente și manifestări cultural-artistice și de promovare a antreprenorilor din industrii creative, menit să contribuie la reinventarea și revitalizarea spațiului Pieței Amzei și la reintroducerea acestuia în circuitul urban și în atenția publicului larg.

Toate aceste activități se vor derula sub numele Amzei Market Makers, și în efortul de a-și atinge obiectivele asumate, The Institute se bucură de parteneriatul demarat în 2014 cu ING Bank, prin care sunt încurajate atât antreprenoriatul creativ din România, cât și dezvoltarea urbană cu ajutorul energiei și resurselor industriilor culturale și creative.

Târgul va fi deschis în intervalul orar 11-20, în Piața Amzei, la nivelul -1, în exterior.