The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Târgul cartierului creativ. De Crăciun

Article / 25 Noi 2019 / The Institute
  • Târgul cartierului creativ. De CrăciunTârgul cartierului creativ. De Crăciun
1/1
Pe 4 decembrie vă așteptăm la Institute, The Café (Str. Știrbei Vodă 104-106), pentru a #cumpăraLocal de la vecinii noștri din Cartierul Creativ.

Puteți face cadouri celor dragi obiecte de ceramică semnate de Mădălina Teler (De Ceramică), bijuterii semnate de Carla Szabo, jucării creatie de la designforkidz.com, cărți de la Modul Cărturești sau reviste de la Dispozitiv Books. Vă mai așteaptă surprize din partea NALU Underwear, BumbagR, The Hive, Dulciuri de la Maya și Gelato D'Amore.

În plus, Asociația Young Initiative le sare și anul acesta în ajutor copiilor instituționalizați din sectorul 4 și aduce la târg un coș special unde puteți lăsa cadouri de Crăciun pentru aceștia. Haine, cărți, jucării, dulciuri ambalate neperisabile, practic orice lucru care aduce bucurie unui copil cu vârsta între 4 și 18 ani este binevenit. Obiectele pot fi noi, cât și folosite, însă curate și într-o stare bună.

Programul este 17:00-22:00.

Acest târg face parte din festivalul Miercurea Minților Creative.
#CumpărăLocal