The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2

Article / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2THE FAB SQUAD
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2THE FAB SQUAD
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2THE FAB SQUAD
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2THE FAB SQUAD
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2THE FAB SQUAD
  • THE FAB SQUAD // MIMESIS IN DESIGN 2SOTO / THE FAB SQUAD
1/6
who
The FAB Squad este un studio creativ în care dragostea pentru artă, fotografie, grafic design și imagine personală vine împreună cu o atmosferă relaxată, distractivă și cu o lumină excelentă pentru a crea locul perfect unde vă puteți găsi "your inner FAB self".

what
MIMESIS este o colecţie de fotografie si grafică dedicată designerilor de produs și își propune să schițeze legătura puternică între aceste 2 entităţi - designerul şi produsul.

Misiunea proiectului MIMESIS are aceea de a portretiza 2 fațete ale acestei relații:
"Independență" sau designerul şi produsul său într-un mod clasic și "Simbioza / Mimetismul", respectiv modul în care creatorul şi produsul sunt interconectate, legatura aceasta fiind o sursă de inspiraţie reciprocă. Ambele elemente fuzionează într-o singură imagine care conturează sufletul obiectului.
Această relație spune multe despre BRAND-ul designerului.

Proiectul MIMESIS este acum la a 2-a expoziție in care relațiile de "cuplu" dintre designer și obiect sunt prezentate folosind combinaţii de mijloace artistice precum design grafic, colaj, make-up, iluminare specială și video.

Un element inedit al expoziției va fi colecția de GIF-uri cu designerii și obiectele lor.***
Vernisaj:
19 MAI / 19:00 - 22:00

Expoziție:
20 - 21 mai / 18:00 - 22:00
22 - 25 mai / 10:00 - 22:00
26 mai / 10:00 - 18:00

@soto cafe bar, General Henri Mathias Berthelot 86, în Cartierul Creativ