The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UrbanEye Film Festival // Seară de Film UrbanEye

Article / 07 Mai 2017 / RDW team
  • UrbanEye Film Festival // Seară de Film UrbanEye Seară de film UrbanEye - Carol Factory Night 2014
  • UrbanEye Film Festival // Seară de Film UrbanEye Seară de Film UrbanEye - MNAC 2016
  • UrbanEye Film Festival // Seară de Film UrbanEye UrbanEye Film Festival 2015
1/3
Seara de film UrbanEye va avea loc la teatrul Apollo 111 ca parte a Cartierului Creativ. Evenimentul constă în proiecția unui film despre design și are ca scop familiarizarea publicului larg cu designul – de obiect, grafic, urban sau arhitectural. Considerăm că filmul este un mediu accesibil deopotrivă profesioniștilor și publicului larg, fiind astfel un bun instrument pentru a deschide discuția despre de design și pentru promovarea domeniului.



SAVE THE DATE!
  • 25 mai // 20:00 - 21:30
  • Apollo 111 Teatrul – Str. Actor Ion Brezoianu, 23 – 25, la Palatul Universul, în Cartierul Creativ

  • UrbanEye
    este o platformă de idei care, pornind de la legătura dintre film și oraș, deschide discuția despre locurile în care trăim. Principalele evenimente sunt Festivalul de Film, care are loc anual în luna noiembrie în București, și Serile de Film, organizate pe tot parcursul anului în diferite orașe.