The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

V fair #22 | Târg de design contemporan și cultură vintage

Article / 02 Apr 2019 / The Institute
  • V fair #22 | Târg de design contemporan și cultură vintage V fair
1/1
Pentru că less is more și V for VINTAGE este so much more than just vintage, ești invitat la V fair - un spațiu dedicat comunității oamenilor pasionați de design contemporan, artă, experiment și #goodtaste.
Pe 13 și 14 aprilie, V fair aduce la Palatul Telefoanelor designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Ce surprize îți sunt pregătite?

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

#Vdesigners
Cei aproape 100 de designeri care vin anul acesta la V Fair au trecut de un juriu serios și entuziast: Alina Gavrilă Borțun (Creative Director Gavrilă&Asociații, responsabilă de direcția de creație și campaniile de comunicare ale evenimentelor Romanian Design Week, Diploma, Gala Societății Civile și Cartierul Creativ), Alex Necula (Manager Buyer Concept Store ENTRANCE) și Laura Călin (fondator V fair).

#VforVintage
Quality over quantity. Colecționarii de vintage din Top 10 aduc propria selecție de vintage autentic - povești în obiecte, obiecte în povești și nebănuite comori.

#Vfuturedesign
Trei universități de Artă și Design - București, Cluj și Timișoara se întâlnesc la V fair 2019 - sute de ore de creație și mai ales rezultatul lor: piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei direcții geografice și creative.

#Vspecialguest
Tara Lalic vine din Serbia la V fair cu colecția ei din materiale inovative, biodegradabile, creata cu cele mai noi tehnologii de laser-cutting și 3D printing. Tara e cool, e creativă și interesantă, așa că vino s-o cunoști - #SustainAbility.

PROGRAM:

Sâmbătă 13 aprilie: 11.00 –19 .00
Duminică 14 aprilie: 11.00 – 19.00
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

#Vfair #VforVINTAGE