The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vernisaj la GALATECA

Article / 30 Aug 2018 /
  • Vernisaj la GALATECA
  • Vernisaj la GALATECA
  • Vernisaj la GALATECA
1/3
Gandită și amenajată de arhitectul Radu Teacă, Galateca este o galerie multidisciplinară și un spaţiu efervescent ce permite intalnirea și colaborarea dintre artiști, designeri, arhitecţi, curatori și oameni de comunicare. Evenimente inedite transformă in fiecare lună spaţiul galeriei într-o sală de teatru, într-un podium sau într-o scenă de dans și performance.


© Horațiu Șovăială

În 2013, la un an de la deschiderea galeriei, s-a inaugurat NeoGalateca, un spaţiu ce completează zona expoziţională și care a devenit o referinţă pentru iubitorii de artă și design, un gift shop cu obiecte în serie mică sau unicat, inspirate din tradiţia romanească, dar manufacturate „museum shop quality”.


© Horațiu Șovăială