The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Visual Playground #5 așteaptă înscrieri

News / 07 Iul 2017 / INSTITUTE.RO
  • Visual Playground #5 așteaptă înscrieri
1/1
A cincea ediție a școlii-concept de graphic design și ilustrație Visual Playground adună și împrietenește graphic designerii și ilustratorii după care ne topim cu toții pe Instagram.

10 speakeri de renume internațional care scriu istoria actuală a graphic designului, ilustrației, lettering-ului și animației vin la București pentru a susține workshop-uri dedicate celor 24 de participanți admiși la școală.

CUM TE ÎNSCRII?
În primul rând, trebuie să te grăbești pentru că înscrierile se termină pe 10 iulie. Apoi, completezi formularul & trimiți portofoliul (care trebuie să conțină minimum 5 lucrări grafice personale reprezentative). Găsești toate detaliile pe site.

PAȘI URMĂTORI

Înscrierile vor fi evaluate de către organizatori alături de un curator independent.
  •  
  • Cei care se vor regăsi pe lista participanților selectați vor plăti o taxă de 1000 de lei pentru toate cele 10 zile de workshop-uri intensive.
  •  
  • Sesiunea de workshop-uri va începe pe 26 iulie și se va încheia duminică, pe 6 august. Activitățile programate se vor desfășura zilnic între orele 10:00 – 19:00, în incinta Deschis Gastrobar din București. 
  •  
  • Cei 24 de norocoși selectați vor avea ocazia să aprofundeze noțiuni de limbaj vizual prin discuții creative, networking și exerciții practice sub bagheta artiștilor-tutori, pe care încă nu ne vine să credem că-i vom vedea la București: 

    Malika Favre (graphic designer, UK)  
    Debbie Millman (artist, writer, host of Design Matters, USA)
    Yukai Du (ilustrator & animator, UK)
    Mattias Adolfsson (ilustrator, Suedia)
    Hedof (ilustrator, Olanda) 
    Tobias Hall (ilustrator, letterer, designer, UK)
    Steve Simpson (ilustrator, letterer, UK) 
    Henrique Barone (animator, Canada)
    David Carson (graphic design legend, USA) 
    Fabrik (studio, tipografie, shop, România)