The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vitrina de design

/ 05 Mar 2015 / Maria Neneciu
  • Vitrina de design
  • Vitrina de design
  • Vitrina de design
  • Vitrina de design
1/4
Vitrina de design este un spațiu special amenajat în interiorul magazinului Dizainăr,destinat exclusiv cadourilor de primăvară. Peste 100 de designeri români sunt prezenți în cadrul acestui eveniment, cei mai mulți dintre aceștia realizând obiecte speciale pentru evenimentele din luna martie.Vitrina poate fi vizitată de luni până vineri, de la 12:00 la 21:00, iar în weekend,  intre 12:00 și 17:00.
 
“Ne plac târgurile, ne place atmosfera deschisă din cadrul lor, însă am dorit ca de această dată, clienții să interacționeze cu produsele direct, fără nicio altă facilitare din partea noastră și să le perceapă așa cum simt copiii jucăriile – le văd, le probează, le plac și le cumpără.” Mihnea Ghilduș, Fondator Dizainăr
 
Vitrina de Design de anul acesta include:
 
- Vitrina de Ceasuri a fost creată cu scopul de a oferi privitorului o perspectivă a modului în care acestea pot arăta pe unul din pereţii propriei case. Produsele sunt realizate de ArhiDot Design şi Project Zulu.
 
- Vitrina de Grafică conţine ilustraţii ale celor mai iubiţi graphic designeri ai momentului, prin Colorhood: Mădălina Andronic, Ghica Popa, Alexandra Mâzgăreanu, Saddo, Irina Dobrescu, Veronica Neacşu.
 
- Vitrina de Ceramică este cea care s-a dezvoltat cel mai mult, incluzând obiecte ale brand-urilor De Ceramică, Wagner, Cristina Ciobanu, Ceramic Sparrow, Alina Constantin, Threads&Throws
 
- Vitrina de Accesorii şi Bijuterii include bijuterii unicat, din materiale nevonvenţionale. Vorbim despre brăţări din porţelan, broşe şi coliere din hârtie, sau genţi din fetru. Designerii creatori sunt Delia Matache, Pompon, Irina Florea, Fashion Machine, Alis Lalu, Gabriel Geller
 
- Vitrina de Lumină oferă corpuri de iluminat unice şi atent lucrate, marca Bulb27, Simplexio, Atelier A4, Adrian Balcău.