The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ

Article / 22 Iun 2018 / The Institute
  • Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Vizualist, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
1/5
Weekend-ul acesta Bd. Schitu Măgureanu devine stradă pietonală, zonă de relaxare și activități interactive și educative pentru toate vârstele. Pietonale în Cartierul Creativ este un demers menit să aducă împreună comunitatea, să ne ajute să decoperim spații noi, de care să ne bucurăm din plin, să aducem împreună oamenii care formează comunitatea Cartierului Creativ.

Vizualist, playgroundul decorațiunilor creative din Orașul Antreprenorilor Startarium va fi prezent la Pietonale în Cartierul Creativ cu o serie de decorațiuni interioare care fac orice spațiu mai colorat și mai frumos.Vizualist este un promotor al designului românesc, care aduce arta mai aproape de tine prin obiecte decorative. Povestea a început din dorința de a crea design de obiect alături de o comunitate de artiști români.

Vizualist.ro este un shop online cu obiecte decorative, cu care îți poți mobila casa și spațiul de lucru. A fost gândit ca un playground creativ prin care decorațiunile contribuie la:
- crearea unui ambient productiv, inspirațional și relaxant,
- crește nivelului de fericire prin creații care generează emoții pozitive,
- starea ta de bine este influențată prin sinergia dintre artă și design de interior.Pornind de la ideea că designul de interior este un instrument care ne face mai umani, care ne ajută să ne exprimăm emoțiile și trăirile, Vizualist au creat obiecte colorate și vesele cu picturi, fotografii și ilustrații grafice sub semnătura artiștilor din comunitatea Vizualist.

Proiectul se află în plină campanie de crowdfunding pe Startarium.ro, îi puteți susține aici până luni, 25 iunie. 

Îi găsești pe Pietonale weekend-ul acesta împreună cu obiectele lor de design de interior dezvoltate prin tehnologie, inovație și culoare.

Despre Startarium
Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale - instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 17.000 de membri și 80 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 190 de materiale și a deschis accesul la peste 360.000 EUR în finanțări pentru startup-uri. Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub și ING, despre care puteți afla mai multe detalii pe www.startarium.ro.

Despre Pietonale în Cartierul Creativ

Cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ este organizată de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.
Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.