The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Paradisul magazinelor de arte plastice

Article / 27 Noi 2018 / The Institute
  • Paradisul magazinelor de arte plastice UNARTE
  • Paradisul magazinelor de arte plastice Magazin Pictor
  • Paradisul magazinelor de arte plastice Magazin Pictor
1/3
Paradisul e foarte aproape de UNARTE. Așa cum pentru mulți viața e o cutie de bomboane de ciocolată din care alegi ce vrei, așa e și pentru un tânăr artist această zonă înțesată cu cele mai multe shopuri de ustensile și materiale pentru grafică, pictură sau sculptură din România. Însă pe aici se perindă și tot felul de alte tipologii: corporatiști care au hobby-uri artistice de weekend, pensionari care se dedică poate unei pasiuni abandonate în tinerețe, părinți cu copii care își pregătesc o lucrare specială pentru desen.