The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diploma 2019

Înscrierile sunt deschise până la data de 25 iulie 2019.
 
Participarea este valabilă doar pentru proiectele de diplomă (licență sau disertație) finalizate în anul curent – 2019.
 
Odată finalizată înscrierea vei primi un e-mail de confirmare. În cazul în care nu primești confirmarea, te rugăm să ne contactezi la diploma@institute.ro.
 
Proiectele vor fi selectate de un board creativ format din specialiști în domeniu pentru a fi expuse în cadrul expoziției DIPLOMA în perioada 11-20 octombrie. 
Înainte de a aplica, te rugăm să citești regulamentul DIPLOMA pentru a fi la curent cu tot ce presupune participarea ta.
 
! Este important ca timpul de completare a formularului să nu depășească sesiunea server-ului, adică 15 minute. Astfel, pentru a nu pierde informațiile, te sfătuim să ai textele deja notate într-un document Word și să le adaugi în formular cu copy-paste.

Te rugăm să citești regulamentul înainte de a efectua înscrierea. 


1. INFORMAȚII DESPRE AUTOR

*
*
*
*
*
*
Arhitectură
Arhitectură de Interior
Artă Murală
Arte Textile
Ceramică-Sticlă-Metal
Design Industrial / Design de Obiect
Design Grafic
Fashion
Foto-Video
Grafică / Arte Grafice
Pedagogie
Peisagistică
Pictură
Sculptură
Urbanism
Proiect licență
Proiect disertație
Integrat (pentru absolventii Facultăților de Arhitectură)

Nume profesor(i) coordonator(i)
(cu tot cu titulatură, de tip Prof. Dr.) și alte persoane implicate, care sa fie menționate la credits (maximum 500 de caractere):

*

Short bio
(o scurtă descriere despre voi și activitatea voastră, de maximum 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și în engleza)

*
*
*

2. INFORMAȚII DESPRE LUCRAREA DE ABSOLVIRE

*
*

Descriere proiect:
*o descriere a conceptului, detalii despre metoda de lucru și o descriere a tehnicilor folosite și a oricăror alte elemente relevante pentru proiectul prezentat. Textul integral va fi folosit în materialele de promovare. Trebuie să fie de maximum 1000 semne cu spații, redactarea se face doar la persoana a treia, cu diacritice, în română și engleză

*
*

Descriere etichetă
(o descriere succintă a conceptului, care va ajuta vizitatorii expoziției să înțeleagă mai bine proiectul; maximum 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și engleză)

*
*

*

3. INFORMAȚII DESPRE EXPUNERE ȘI TEHNICALITĂȚI

Elementele proiectului:
*enumeră toate obiectele care compun lucrarea, care ar urma să fie expuse, luând în calcul machete, suporturi, afișe, broșuri, materiale video, accesorii etc:

*
Dimensiuni ale elementelor proiectului:
*menționează dimensiunile fiecărui obiect listat la punctul anterior: lățime / lungime / înălțime, dar și greutatea exprimată în kilograme în cazurile unde consideri util. Dacă nu e cazul, menționează N/A:

*
Materiale și compoziție ale obiectelor:

Observații:
*aici completați dacă există anumite informații pe care este esențial să le știm despre un obiect pentru expunere, dar și în sensul protejării acestuia în timpul expunerii (ex. are nevoie de un suport pe care să fie așezat sau are un anumit element extrem de fragil, se poate lipi cu dublu adeziv sau nu, are nevoie de alte elemente care să îi mențină forma și structura – plăci de plexiglas, rame, geamuri, spațiu cu/fară lumină natural, sursă de electricitate etc.). Dacă nu e cazul, menționează N/A - maximum 1000 de caractere:

*
Încarcă 5-10 fotografii cu proiectul sau randări, schițe, planuri, după caz. (.jpg / .png / .gif / .tiff, RGB, at least 150 dpi, maximum 100 Mb)

*
*
*
*
*
Spune-ne de unde ai aflat de DIPLOMA (maximum 300 de caractere):

*


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Dacă întâmpini probleme la completarea formularului sau ai nevoie de informații suplimentare, ne poți contacta la diploma@institute.ro.