The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diploma 2020Înscrierile sunt deschise până la data de 17 iulie 2020.
Înainte de a aplica, te rugăm să citești regulamentul DIPLOMA pentru a fi la curent cu tot ce presupune participarea ta.


Proiectele vor fi selectate de un board creativ format din specialiști pentru a participa la cea de-a VII-a ediție DIPLOMA în perioada 2-11 octombrie.
Participarea este valabilă doar pentru proiectele de diplomă (licență sau disertație) finalizate în anul curent – 2020.


 Este important ca timpul de completare a formularului să nu depășească sesiunea server-ului, adică 15 minute. Astfel, pentru a nu pierde informațiile, te sfătuim să ai textele deja notate într-un document Word și să le adaugi în formular cu copy-paste.

  

Odată finalizată înscrierea vei primi un e-mail de confirmare. În cazul în care nu primești confirmarea, te rugăm să ne contactezi la diploma@institute.ro.

 
* * *


1. INFORMAȚII DESPRE AUTOR

*
*
*
*
*
*
Arhitectură
Arhitectură de Interior / Design de Ambient
Artă Murală
Arte Textile / Design Textil
Ceramică-Sticlă-Metal
Design de Produs / Design Industrial
Design Grafic
Fashion
Foto-Video
Grafică / Arte Grafice
Pedagogie
Pictură
Sculptură
Urbanism
Design de bijuterie
Peisagistică
Proiect licență
Proiect disertație
Integrat (pentru absolventii Facultăților de Arhitectură)

Nume profesor(i) coordonator(i)
(cu tot cu titulatură, de tip Prof. Dr.) și alte persoane implicate, care sa fie menționate la credits (maximum 500 de caractere):

*

Short bio
(o scurtă descriere despre voi și activitatea voastră, de maximum 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și în engleza)

*
*
*

2. INFORMAȚII DESPRE LUCRAREA DE ABSOLVIRE

*
*

Descriere proiect:
*o descriere a conceptului, detalii despre metoda de lucru și o descriere a tehnicilor folosite și a oricăror alte elemente relevante pentru proiectul prezentat. Textul integral va fi folosit în materialele de promovare. Trebuie să fie de maximum 1000 semne cu spații, redactarea se face doar la persoana a treia, cu diacritice, în română și engleză

*
*

Descriere etichetă
(o descriere succintă a conceptului, care va ajuta vizitatorii expoziției să înțeleagă mai bine proiectul; maximum 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și engleză)

*
*

*

3. INFORMAȚII DESPRE EXPUNERE ȘI TEHNICALITĂȚI

Elementele proiectului:
(enumeră toate obiectele care compun lucrarea, care ar urma să fie expuse, luând în calcul machete, suporturi, afișe, materiale video, accesorii etc.)

*
Dimensiuni ale elementelor proiectului:
(menționează dimensiunile fiecărui obiect listat la punctul anterior: lățime / lungime / înălțime, dar și greutatea exprimată în kilograme în cazurile unde consideri util. Dacă nu e cazul, menționează N/A).

*
Materiale și compoziție ale obiectelor:

Observații:
*aici completați dacă există anumite informații pe care este esențial să le știm despre un obiect pentru expunere, dar și în sensul protejării acestuia în timpul expunerii (ex. are nevoie de un suport pe care să fie așezat sau are un anumit element extrem de fragil, se poate lipi cu dublu adeziv sau nu, are nevoie de alte elemente care să îi mențină forma și structura – plăci de plexiglas, rame, geamuri, spațiu cu/fară lumină naturală, sursă de electricitate etc.). Dacă nu e cazul, menționează N/A - maximum 1000 de caractere:

*
Încarcă 5-10 fotografii cu proiectul sau randări, schițe, planuri, după caz.

Fotografiile atașate vor fi folosite pentru a ajuta board-ul creativ în realizarea selecției proiectelor participante la festival. De asemenea, fotografiile vor fi folosite în materialele de comunicare ale festivalului (.jpg / .png, RGB, cel puțin 150 dpi).

Încărcarea imaginilor va eșua dacă ele vor depăși, împreună, dimensiunea de 20MB.

*
*
*
*
*
De unde ai aflat de Diploma? (Te rugăm să răspunzi cât mai specific: de la facultate, de pe Facebook, instagram, site-uri de specialitate etc.):

*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Odată finalizată înscrierea vei primi un e-mail de confirmare. În cazul în care nu primești confirmarea, te rugăm să ne contactezi la diploma@institute.ro.