The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Înscriere voluntariat DIPLOMA 2019


Dacă ești pasionat de artă, arhitectură și design, te așteptăm în echipa de voluntari să cunoști noua generație de creativi și să organizăm împreună a șasea ediție DIPLOMA!

Aplică până pe 20 25 septembrie, ora 23:59.

DIPLOMA 2019 se va desfășura pe parcursul a 10 zile, între 11 și 20 octombrie în București. Aflat la a șasea ediție, festivalul prezintă lucrări ale absolvenților de la facultățile vocațional-creative din țară.

Programul ediției include expoziția centrală, care va include proiecte de Arhitectură, Arhitectură de Interior, Urbanism, Design Grafic, Design Industrial și Design de Obiect, Fashion, Pictură, Sculptură, Artă Murală, Arte Textile, Ceramică – Sticlă – Metal, Grafică sau Foto-Video, dar și o serie de conferințe, special acts & petreceri.

!! Înainte să completezi formularul, îți recomandăm să citești ce presupune voluntariatul la DIPLOMA 2019. Găsești toate detaliile aici.Să facem cunoștință!

*
*
*
*
*

Spune-ne câte ceva despre tine

*
*
*

Să ne întoarcem la DIPLOMA

*
*
*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!