The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UniCredit Bank x RDW capsule merch collection 2024

ENTRY FORM // UniCredit Bank x RDW capsule merch collection 2024

Arată-ne frumusețea, diversitatea și esența orașului prin imaginația ta și transpune-le în ilustrațiile care vor anima festivalul timp de 10 zile, pe obiectele de merchandising care se vor comercializa în cadrul Romanian Design Week 2024!

Concursul de ilustrație UniCredit Bank x RDW capsule merch collection 2024 oferă tinerilor ilustratori și artiști grafici din România o platformă pentru a-și împărtăși viziunea creativă asupra orașului.

Încurajăm imaginația și inovația, căutând lucrări care să exprime tema Unlock The City într-un mod unic și captivant. Te invităm să participi la concurs, să ne ilustrezi cat mai creativ cum vezi tu tema ediției RDW2024 - ”Unlock The City” - și să ai șansa sa te bucuri de experiența Vienna Design Week, în septembrie 2024!

Apelul este deschis către toți ilustratorii și designerii grafici cu varstele cuprinse între 18-25 ani. Vor fi selectați* 2 castigatori.
*Participantii vor fi selectați conform criteriilor descrise în Tema Concursului.

UniCredit Bank și Romanian Design Week susțin colaborarea dintre festivalurile de design, iar o experiență la Vienna Design Week este oportunitatea perfectă de inspirație și de networking.

Pentru a te înscrie la UniCredit Bank x RDW capsule merch collection 2024 te rugăm să completezi următorul formular până pe 14 aprilie 2024, 11:59 PM.

***

Simulările pentru cele 3 obiecte de merch pot fi descărcate aici

Înainte de completarea formularului, te rugăm să parcurgi Tema concursului aici și Regulamentul concursului aici.

1. DATELE PARTICIPANTULUI

Datele complete ale persoanei care înscrie ilustrația în concurs.
*
*
*
*

2. EXPERIENȚĂ ÎN ILUSTRAȚIE

Te rugăm să descrii în câteva cuvinte experiența ta în domeniul ilustrației. Ai mai participat la alte concursuri sau expoziții de artă? Ești student sau ai studii sau formare în domeniul artelor vizuale? - între 500-1000 de caractere
*
0 / 1000

3. CONCEPTUL CREATIV AL ILUSTRAȚIEI

*
* pdf/jpg/png/bmp/tiff - max 10MB
* pdf,jpg/png/bmp/tiff - max 10MB
* pdf/jpg/png/bmp/tiff - max 10MB
*
Link-uri cu site-ul și/sau rețelele de social media relevante activității tale de artist

Organizatorul își rezerva dreptul de a comunica materialele primite pe pagina dedicată Romanian Design Week, pe site-ul The Institute, UniCredit Bank, pe canalele de social media Romanian Design Week și The Institute și pot fi transmise și către partenerii noștri, care le pot prelua pe propriile canale de comunicare.

Prin înscrierea în Concurs, declar că am citit și sunt de acord cu prevederile Regulamentului și mă oblig să respect toate obligațiile prevăzute în acest Regulament. Declar că înțeleg și sunt de acord că în cazul încălcării vreuneia dintre condițiile, obligațiile sau declarațiile asumate, Organizatorul poate decide eliminarea mea din concurs sau neacordarea premiului.