The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Entry Form RDW x Urban Monkey


Așteptăm propuneri până pe 12 mai 2021, orele 23:59. Orice înscriere primită după această dată, nu va fi luată în considerare.

Competiția se adresează tuturor designerilor și arhitecților români, fie ei studenți, proaspăt absolvenți sau profesioniști. Participarea este națională și gratuită.

Participarea la competiție presupune rezolvarea temei de concurs și completarea formularului de mai jos. 

Înainte de a aplica, te rugăm să citești regulamentul concursului
pentru a fi la curent cu tot ce presupune înscrierea ta. 

Este important ca timpul de completare a formularului să nu depășească sesiunea server-ului, adică 15 minute. Astfel, pentru a nu pierde informațiile introduse, te sfătuim să ai textele deja notate într-un document și să le adaugi în formular cu copy-paste. 


1. AUTORI

Pentru păstrarea anonimatului, punctul 1 nu va fi vizibil în sistemul de jurizare. Odată înscris proiectul, sistemul îi va atribui în mod automat un număr de concurs.

a) date de contact

*în cazul în care participați ca echipă, alegeți un reprezentant ale cărui date personale vor fi completate în continuare:

*
*
*
*

b) despre autor(i) – echipa completă


Nume

Listați membrii echipei. Pentru fiecare dintre voi, avem nevoie de: nume și de rol (în proiect).

*

2. PROPUNERE

Concursul este anonim, așa că numele autorului/echipei nu trebuie să apară în materialele de prezentare a proiectului. Dacă semnătura autorului/echipei apare în descrierea proiectului, planșele de prezentare și/sau propunerea de buget, înscrierea nu va fi luată în considerare de către juriu.

*

Descriere

Un text de prezentare a proiectului și a relevanței acestuia pentru tema propusă. Textul integral va fi folosit în materialele de promovare. Trebuie să fie de maximum 1500 semne cu spații, redactat la persoana a treia.

*
Planșe cu proiectul:

Încarcă 5-7 planșe în format landscape cu maximum 3 imagini per planșă și cu texte minimale pentru fiecare planșă. (planșele pot conține texte, imagini de referință, randări, schițe, planuri, după caz). Este obligatoriu ca una dintre planșe să fie o randare a obiectului propus (doar o imagine, fără text).

Fotografiile atașate vor fi folosite atât la jurizare, cât și în materialele de comunicare ale concursului (.jpg / .png, RGB, cel puțin 150 dpi, max. 5MB).

Încărcarea imaginilor va eșua dacă ele vor depăși, împreună, dimensiunea de 35MB.

*
*
*

3. IMPLEMENTARE

Buget și specificații tehnice

*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Odată finalizată înscrierea vei primi un e-mail de confirmare. În cazul în care nu primești confirmarea, te rugăm să ne contactezi la concurs@institute.ro ca să te asiguri că înscrierea a ajuns la noi.