The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DARE TO RUG & THE FAB SQUAD // Casa Otzedada - Design Collage

Articol / 11 Mai 2016 / RDW team
  • DARE TO RUG & THE FAB SQUAD // Casa Otzedada - Design Collage
  • DARE TO RUG & THE FAB SQUAD // Casa Otzedada - Design Collage
  • DARE TO RUG & THE FAB SQUAD // Casa Otzedada - Design Collage
1/3
Casa OtzeDADA este un colaj de designeri, arhitecți și fotografi care își doresc să te introducă în mood-ul DADA. Pentru a sărbători centenarul DADA, designerii au decis să dedice o seară în studiourile lor pentru a exprima spiritul dadaist.
Dare to Rug invită iubitorii de design să participe la o petrecere care-i va introduce în lumea DADA și care se va întâmpla în noul lor studio, unde invitații vor descoperi inspirația din spatele designului Dare to Rug. Designerii Dare to Rug vor ghida participanții în atmosfera DADA prin folosirea unor mood boards creative și experimente vizuale.
The FAB Squad invită participanții să aducă DADA la viață folosindu-se de propriile trupuri drept canvas: de la haine la make-up și atitudine. Cel mai bun look va câștiga o sedință de styling și foto cu The FAB Squad. Vizitatorii vor putea face fotografii într-un set-up inspirat de cultura DADA, iar colajul rezultat va fi expus într-o expoziție, alături de alte portrete realizate în studio.



Strada Oțetari, nr. 6B
26 mai, orele 15:00 - 22:00

Dare to Rug a apărut în 2015 și este primul brand de design românesc care produce covoare de autor prin tehnica hand-tufted. Creatorii Dare to Rug - Andreea Batros și Flavia Scînteanu - designeri de interior care împărtășesc dragostea pentru craft și o viziune creativă formată prin proiectele dezvoltate în Europa și Asia, și-au propus să pună covorul într-o lumină nouă. Dorința de a promova designul românesc în întreaga lume le-a adus înapoi în țară și le-a motivat să înceapă această aventură împreună.
The FAB Squad este un studio creativ, unde pasiunea noastră pentru imagine, fotografie, make-up și atmosferă creează locul perfect în care să îți găsești stilul personal. Ioana Dodan, consultantul de imagine din spatele The FAB Squad, este arhitect cu experiență internațională în culturi și medii diverse, precum New York, București sau Shanghai. Ioana este un observator atent al designului și al imaginii personale și este pasionată de tot ce înseamnă vizual.