The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ZOOT.ro // Lea Rasovszky & Alexandru Petre art-fashion experiment

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • ZOOT.ro // Lea Rasovszky & Alexandru Petre art-fashion experiment
  • ZOOT.ro // Lea Rasovszky & Alexandru Petre art-fashion experiment
  • ZOOT.ro // Lea Rasovszky & Alexandru Petre art-fashion experiment
  • ZOOT.ro // Lea Rasovszky & Alexandru Petre art-fashion experiment
1/4
Pe parcursul Romanian Design Week, Cabina de Fericire ZOOT Cișmigiu se va transforma într-un spațiu experimental, la granița dintre fashion și artă, printr-o instalație creată de duo-ul de artiști vizuali Lea Rasovszky și Alexandru Petre. Pentru că arta nu trebuie să stea la locul ei. Trebuie să provoace și să se insereze în toate aspectele vieții. Hainele sunt o chestiune de identitate și pot deveni un modul ludic dacă li se aplică o perspectivă scoasă din tipare. Lea și Alexandru vor face exact asta. Vor lăsa inerția să preia controlul și vor crea un ambient care le aduce împreună pe toate, într-un mix atipic.
Marți, 31 mai, ora 19:00, la Cabina de Fericire ZOOT Cișmigiu, devoratorii de creativitate românească vor participa la un performance artistic realizat pe un suport absolut neașteptat, susținut de cei doi artiști.

Bd. Regina Elisabeta, nr. 40
21 mai – 5 iunie // L-V: de la 11:00 la 20:00 // S-D: de la 10:00 la 18:00 // Performance: 31 mai, ora 19:00

Lea Rasovszky (n. 1986 Bucuresti) și Alexandru Petre (n.1988 Bucuresti) sunt un duo artistic eterogen și interdisciplinar care activează sub diverse forme din 2011. Cei doi activează în diverse domenii ale artelor, pornind de la desen, obiect și sculptură, trecând prin scenografie și ajungând la sunet. În acest moment, duo-ul explorează utilizarea creativă a diverselor materialitați (în special lemnul și alte materiale reciclabile) via design neconvențional și recontextualizare.

ZOOT.ro este retailer-ul de fashion care a adus un concept nou, prietenos și relaxat, diferit de orice alt magazin online din România. Clienții pot proba în doar două zile lucrătoare la Cabinele de Fericire tot ceea ce comandă online, oricâte modele și mărimi. La final, plătesc doar ceea ce le place și le vine bine.