The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Renault România la RDW

Articol / 09 Mai 2019 / The Institute
  • Renault România la RDWDesigningZOE
1/1
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

Una dintre acestea este #DesigningZOE, o capsulă unde participanții își pot desena și personaliza un Renault ZOE cu ajutorul unui perete digital de tip graffiti.

Aceştia au posibilitatea să își posteze „creațiile” pe Instagram și Facebook, le pot imprima și expune în zona dedicată.

Fondată în anul 1898, marca Renault a marcat istoria automobilelor. Astfel, Renault se clasează pe lista celor mai inovatoare companii din lume și reprezintă constructorul auto care a propus, în mod constant, cele mai multe inovații de la începutul istoriei automobilelor. Pentru Renault, inovație înseamnă design și dezvoltarea unei game de produse la prețuri accesibile și a unor servicii de calitate pentru clienți.

www.renault.ro