The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tempini Solutions // Untitled Planes

Articol / 17 Mai 2017 / RDW team
  • Tempini Solutions // Untitled PlanesLiviu Florin Albei
  • Tempini Solutions // Untitled PlanesLiviu Florin Albei
1/2
O serie de planuri organizate să definească, dar nu să controleze un spaţiu fragmentat.

Spaţiul poate fi experimentat ca o cale sau un pasaj către ceva.

Materiale folosite: plăci ceramice de mari dimensiuni, alamă, sticlă, materii prime precum argile, minerale, nisip, quartz, feldspar, silica, kaolin.

Acolo unde tehnologia sofisticată întâlneşte ideea de artă şi design într-un punct de echilibru, ia fiinţă obiectul dorit.

Plăcile ceramice MAGNUM – calea deschisă către noi dimensiuni de explorarare a spaţiului.


SAVE THE DATE!
  • 23 mai // 18:00 - 22:00
  • Str. Frumoasa, 19

  • Aventura Tempini a început în Italia, în 1921 și de-a lungul timpului, brand-ul a dezvoltat un model de strategie de afaceri prin care s-a poziţionat pe piață ca furnizor de ceramică, sanitare și mobilier. Acesta este doar începutul unei istorii de calitate, inovație și pasiune.

    Astăzi, Tempini Solutions – parte a grupului Tempini International, propune clienţilor săi produse şi soluţii complete de amenajare atât pentru proiecte private cât şi pentru proiecte publice.