The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS
  • ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS
  • ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS
  • ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS
  • ANCA VINTILA DRAGU // #ANTROPO-CIBERNETICUS
1/5
Licenţiată în Economie şi Arte Plastice, Anca Dragu a absolvit în 2018, Master în Arte, specializarea Ceramică, în cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti.  A participat la numeroase expoziţii personale şi de grup, naţionale şi internaţionale. Este fondatoarea brandului de design Una ca Luna.

#ANTROPO-CIBERNETICUS

Observaţia artistei se vrea o simplă sinteză vizuală a noii paradigme a atitudinii umane în public, iar personajele se vor arhetipuri de postură şi atitudine, comportamente de masă recente, ce frapează. Ceea ce este comun în ultimul timp este ataşamentul de tehnologie, smartphone, tablete, căşti, mijloace de locomoţie. Acest ataşament este vizibil, mobilul a devenit o prelungire a mâinii, iar folosirea lui schimbă comportamentul social.

Ca artist vizual, Anca Dragu dorește să surprindă impactul acestor noi obiceiuri de comportament social, respectiv gestica, senzaţia de autism asumat şi nu va aborda componenta etică sau critică a acestor noi obiceiuri.