The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bilete

Între 7 și 15 octombrie, te așteptăm la cea de-a X-a ediție DIPLOMA Show, la Combinatul Fondului Plastic din București, dar și în alte 10 locuri-cheie din București.

O ediție aniversară, 9 zile dedicate noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, 129 de lucrări artistice din 16 domenii creative, pregătite de 130 de artiști. DIPLOMA Show este un eveniment The Institute și prezentat de UniCredit Bank.

Vino să iei pulsul noii generații de artiști și să descoperi ce forme ia creativitatea în 2023!