The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bilete

Ne revedem la Art In Progress_4. Intermedium.
Curator: Iulian Bădărău
 
Conceptul expoziției de artă tânără pe care Spațiul The Institute (Combinatul Fondului Plastic) o găzduiește între 1 și 17 septembrie propune imaginarea unui scenariu în care spațiul fizic este manipulat pentru a obține o dimensiune intermediară. Cu alte cuvinte, spațiul real este transformat prin împrumutarea unor principii din mediul virtual și rezultă un spațiu în care experiența senzorială obișnuită este alterată în mod controlat. Scopul este democratizarea artei, care devine astfel obiect - mobilier sau decorațiune - într-un spațiu cu funcțiuni obișnuite, domestice.
 
Curioși să aflați mai multe? Detalii în curând. 
 
--
 
Art In Progress_4. Intermedium. Coming soon: între 1 și 17 septembrie.
Art In Progress este un demers DIPLOMA și reprezintă o inițiativă prin care The Institute își propune să aducă mai aproape de publicul larg arta, creațiile și lucrările noii generații de creatori români pe tot parcursul anului și prin formarea unei comunități reprezentative în acest sens