The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bilete


Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, va avea loc în București, între 24 mai – 2 iunie, în clădirea monument istoric din Piața George Enescu, care a găzduit în trecut celebrul restaurant CINA (str. Benjamin Franklin 10).
 
Sub tema Unlock The City, ediția a 12-a își propune să investigheze metodele prin care creativitatea și inovația pot modela orașele de mâine și să contribuie totodată la explorarea Bucureștiului și la descoperirea potențialului și a straturilor acestuia, a spațiilor creative din oraș și a organizațiilor sau proiectelor culturale care le animă și definesc.

 
PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, cu excepția elevilor, studenților și a pensionarilor, care au acces gratuit.
Clienții UniCredit beneficiază de 50% reducere la achiziția de bilet, dacă achită folosind card Mastercard. Reducerea se aplică direct în pagina de plată.

BILETE ROMANIAN DESIGN WEEK