The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bilete

De aici puteți achiziționa sau rezerva bilete la toate evenimentele marca The Institute. În prezent, puteți găsi activ linkul către biletele pentru cea de-a noua ediție Romanian Design Week, #TOGETHER, care se va desfășura între 4-13 iunie, la Combinatul Fondului Plastic. Accesul la eveniment se va face doar pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa exclusiv online de aici. Don`t miss it!