The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Misiunea The Institute

Inițiem și organizăm evenimente culturale de 25 ani și am construit o comunitate ce reunește întreprinzători, profesioniști și publicul industriilor creative și culturale din România. Anual, reunim în jurul inițiativelor, proiectelor și evenimentelor noastre peste 40.000 de persoane. 
 
Prin tot ceea ce facem ne-am propus să contribuim la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, creșterea și diversificarea audienței atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovarea întreprinzătorilor și profesioniștilor creativi pe plan național și internațional.
 
The Institute este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii creative din România în dialogul cu instituţiile statului şi cu organizații internaţionale. Acţionăm pentru crearea unui mediu propice dezvoltării comunității creative din România și creșterii economice prin încurajarea industriilor creative și culturale. 
 
Una dintre prioritățile noastre din utimii ani a fost proiectele de dezvoltare urbană prin coagularea comunităților creative în jurul unor spații ce pot aduce în lumină Bucureștiul și România pe harta culturală europeană.
 
Portofoliul nostru include organizarea de activități de interacțiune națională și internațională, programe de perfecţionare profesională, seminarii şi dezbateri, administrarea de baze de date cu oportunităţi de afaceri, crearea de conținut menit să ofere credibilitate sau să promoveze afaceri creative.