The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cristian Seușan // Corpus commun

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cristian Seușan // Corpus commun
  • Cristian Seușan // Corpus commun
  • Cristian Seușan // Corpus commun
  • Cristian Seușan // Corpus commun
1/4
Cristian Seușan trăiește, studiază şi lucrează în București. A absolvit Facultatea de Arte Decorative şi Design, secția Artă Murală, la clasa dl Lector Univ. Dr. Lisandru Neamţu. Este licențiat în arte vizuale şi a avut numeroase expoziții, atât de grup, cât şi personale, în ţară şi în străinătate.

CORPUS COMMUN

De-a lungul timpului, peisajul urban a suferit schimbări treptate, datorate în mare parte industrializării. Modernitatea a adus cu ea încrederea în progres, dar şi o imensă acumulare de deșeuri, ce schimbă atât peisajul urban, cât și modul nostru de raportare la mediul înconjurător.
Omul este prezent în artă prin ideea şi acțiunea de a produce artă, doar că el poate rămâne prezent şi fizic, nu doar prin procesul de creaţie. Forma corpului devine rama lucrării, iar corpul devine canvas-ul sinelui creator.

Fiecare lucrare va reprezinta conturul unui trup, în mărime naturală, în diverse posturi și poziții, iar toate lucrările la un loc, vor constitui corpusul commun, o reprezentare a individualității în grup. Mijloacele prin care sunt realizate lucrările vor să tragă un semnal de alarmă asupra transformării mediului, prin producerea de reziduuri tot mai vizibile în peisajul urban.