The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIPLOMA îți așteaptă proiectul de absolvire în expoziția centrală!

Article / 25 Iun 2019 / The Institute
  • DIPLOMA îți așteaptă proiectul de absolvire în expoziția centrală!
1/1
DIPLOMA, cel mai amplu festival dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, dă startul înscrierilor pentru cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va prezenta, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune lucrări ale absolvenților tuturor facultăților vocaționale din țară.

Până pe 25 29 iulie, absolvenții promoției 2019 își pot înscrie gratuit lucrarea de diplomă aici, iar cele mai bune proiecte vor fi expuse, prezentate și promovate în cadrul ediției de anul acesta a festivalului, în perioada 11-20 octombrie 2019, în București.

În fiecare an, evaluarea și selecția proiectelor înscrise este făcută de un board creativ format din peste 30 de profesioniști consacrați în industriile creative și artele vizuale.

Mai multe detalii despre apelul de proiecte găsiți aici.

DIPLOMA 2019 continuă tradiția de a prezenta cele mai bune lucrări de diplomă ale viitoarei generații de tineri artiști și creativi, absolvenți ai tuturor facultăților vocațional-creative din România.

Festivalul oferă totodată tinerilor creativi vizibilitate și deschidere în fața celor peste 10.000 de oameni care îi trec pragul la fiecare ediție, de la pasionați ai artei la cei care activează deja în industrie.

Evenimentul a reprezentat puntea de legătură a fiecărei generații de proaspeți artiști cu publicului larg încă de la prima ediție, atât prin expoziția centrală dedicată artelor plastice, artelor vizuale, arhitecturii și designului, cât și prin evenimente conexe, precum conferințele DIPLOMA Talks, audiții de teatru, vizionări de filme și un musical, la care s-au adăugat o serie de petreceri.

Succes!