The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MOBILADALIN // KITRA PERSONALIZEAZĂ LIVE CANAPEAUA FLOW LA SHOWROOM-UL MOBILADALIN

Article / 07 Mai 2018 / RDW team
  • MOBILADALIN // KITRA PERSONALIZEAZĂ LIVE CANAPEAUA FLOW LA SHOWROOM-UL MOBILADALIN MOBILADALIN // KITRA PERSONALIZEAZĂ LIVE CANAPEAUA FLOW LA SHOWROOM-UL MOBILADALIN
1/1
MobilaDalin va lua parte pentru prima dată la Romanian Design Week, aflându-se pe traseul din Cartierul Creativ.

Pe 19 mai, începând cu ora 15:00, KITRA va fi prezent la showroom și va personaliza unul dintre cele mai de referință modele de canapele realizate de MobilaDalin – FLOW. Alături de el, cei ce vor fi prezenți vor putea, de asemenea, să își folosească creativitatea, desenând pe pernuțele puse la dispoziție de MobilaDalin. Fiecare participant va pleca acasă cu pernuța desenată de el.

Evenimentul va avea loc pe acoperișul showroom-ului și va avea și layer-ul de SilentDisco asigurat. Toți cei prezenți vor primi și câte o pereche de căști, pentru a se putea bucura de cele 3 canale de muzică.

Canapeaua personalizată de KITRA va fi expusă în cadrul showroom-ului MobilaDalin pe tot parcursul Romanian Design Week. Ulterior, va fi scoasă la licitație, iar veniturile vor fi donate.SAVE THE DATE!
• 19 mai – 15:00-22:00 // În perioada 19-27 mai, Showroomul va fi deschis între 15:00 și 22:00, unde canapeaua FLOW, personalizată de KITRA, va fi expusă și scoasă la licitație
• Str. Actor Ion Brezoianu, 40-42 

MobilaDalin este o companie românească, cu sediul în Reghin, Jud. Mureș. Firma producătoare de mobilier tapiţat activează pe piaţa din România începând cu anul 1992 și se află pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapiţat la nivel național.

La finalul anului 2017, MobilaDalin a deschis primul showroom din București, care, anul acesta, va fi pentru prima dată parte din Cartierul Creativ din cadrul Romanian Design Week.

Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.