The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

B:MAD & igloo relansează concursul de fotografie „IheartDeco”

Articol / 21 Apr 2021 / Luiza Popescu
  • B:MAD & igloo relansează concursul de fotografie „IheartDeco”
1/1
Cu ocazia lunii internaţionale Art Deco ICADS şi în anticiparea World Art Deco Day – 28 Aprilie 2021, în perioada 14-28 aprilie igloo media şi Bucharest: Modernism Art Deco relansează invitaţia la concursul #IheartDeco, desfășurat pe Instagram.

Zilnic, la pas, orașul îți poate scoate în cale o poveste Art Deco – e de ajuns să ridici privirea, în special în zona bulevardelor centrale, ca să recunoști în jur clădiri emblematice sau altele mai puțin știute, care afișează elemente ale limbajului deco-modernist: bovindouri, ferestre-hublou, feronerii geometrice elegante, palmieri, raze de soare și alte detalii deco surprinzătoare.

Ești invitat să împărtășești acest joie de voir & vivre: se vor premia 3 fotografii cu o clădire (edificiu public / imobil rezidențial) în stil Art Deco din București sau din oricare alt oraș din România, realizate în perioada concursului (14 aprilie – 28 aprilie).

Ce poți câștiga?

Locul 1: albumul de colecție București – Oraş Art Deco / Bucharest – Art Deco City

Locurile 2 și 3: ghidul vizual Detalii Art Deco – Bucureşti / Art Deco Details – Bucharest. A Visual Guide

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs?

1. Să ai un profil de Instagram public

2. Să urci fotografia în feedul personal și în Story (opțional) și să afișezi locația (stradă, cartier sau orașul, dacă Instagram nu afișează o localizare mai restrânsă)

3. Să folosești hashtagul #IheartDeco și să dai tag pe imagine și în Story (opțional) la: @igloo.media, @artdecobucharest & @artdecoromania

4. Bonus: Organizatorii s-ar bucura să le dai și follow, dacă-ți plac paginile & proiectele lor :)

Jurizarea fotografiilor va fi făcută de echipa B:MAD și de redacția igloo. Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii mai, pe platformele sociale B:MAD & igloo. Cele mai frumoase poze vor fi publicate și pe paginile lor. 

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici