The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for Connected Events // RDW 2018

News / 21 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Call for Connected Events // RDW 2018COSMIN VASILE - DESCHIDEREA CĂTRE PUBLIC A GRĂDINII DIVAN
  • Call for Connected Events // RDW 2018
  • Call for Connected Events // RDW 2018
  • Call for Connected Events // RDW 2018
1/4
Am deschis înscrierile pentru evenimente conexe în cadrul Romanian Design Week 2018!

Comunitățile creative sunt așteptate să își găsească locul pe harta RDW și în acest an, înscriindu-și unul sau mai multe proiecte până pe 12 martie prin completarea formularului dipsonibil.

Romanian Design Week își, propune pentru al V-lea an consecutiv, să aducă împreună entități creative, fie ele galerii de artă, studiouri de design, ateliere, showroom-uri sau cafenele în perioada 18-27 mai. O serie de spații convenționale și neconvenționale, inițiative și activități dedicate designului vor completa tabloul final Romanian Design Week 2018.

Îți propunem să vezi și evenimentele edițiilor trecute: get your inspiration here!