The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for studios @RDW / Noaptea studiourilor de arhitectură

News / 16 Mar 2016 / INSTITUTE.RO
  • Call for studios @RDW / Noaptea studiourilor de arhitectură
1/1
The Institute organizează Noaptea Agențiilor de Publicitate și Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a patra ediții Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Proiectul face parte din Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărui misiune este să descopere și să promoveze potențialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agențiile și studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură va avea loc pe 2 iunie 2016. 
Proiectul este la cea de-a treia ediție și până acum a numărat 30 de birouri de arhitectură participante.

Pentru a ȋnscrie un eveniment ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură, reprezentanții trebuie să ȋși anunțe intenția printr-un email trimis organizatorilor la adresa miruna@institute.ro până pe 7 aprilie. Ediția din 2016 se adresează doar studiourilor de arhitectură din București.

Toate detaliile privind ce și cum trebuie trimis pot fi citite în Regulament.

Partenerii Nopților Industriilor Creative sunt Absolut și Grolsch.