The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cum să te pregătești pentru Portfolio Reviews @DIPLOMA 2016?

News / 07 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Cum să te pregătești pentru Portfolio Reviews @DIPLOMA 2016?
1/1
Anul acesta, DIPLOMA a pregătit o serie de activități care vin în ajutorul studenților și absolvenților facultăților creative din București. 

Prima dintre ele propune tinerilor arhitecți și graficieni câte o sesiune de Portfolio Reviews în cadrul căreia profesioniști din cele două domenii le vor evalua portofoliile și le vor da sfaturi despre cum să le îmbunătățească.

Pentru a merge pregătiți la întâlnirea cu specialiștii pe 12 și 13 octombrie își pot lua notițe la cele două întâlniri deschise Cum să te pregătești pentru Portfolio Reviews@DIPLOMA? 

CĂUTĂM TINERI ARHITECȚI ȘI DESIGNERI!


DIPLOMA, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București și Univesitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, alături de specialiști în design grafic și arhitectură, vă invită pe 12 și 13 octombrie, să aflați cum să vă pregătiți corect portofoliul înaintea unui interviu și mai multe detalii despre sesiunile de Portfolio Reviews de la DIPLOMA 2016.

Cum să îți pregătești portofoliul dacă ești designer?

Miercuri, 12 Octombrie, ora 11.00
Sediul Unarte - Facultatea de Design Grafic
Amfiteatru
Calea Grivitei, nr.28

Pe 12 Octombrie, începând cu ora 11.00, studenții de la Design Grafic vor putea afla de la profesioniști și seniori ai domeniului cum trebuie să îți pregătești un portofoliu, ce ar trebui să conțină acesta și de ce trebuie să țină cont pentru a fi bine pregătiți pentru sesiunea de Portfolio Reviews, planificată în cadrul DIPLOMA 2016, pentru data de 23 Octombrie.
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.
Speakeri: Radu Manelici, Raymond Bobar și Ștefan Vasilachi (Geometry Global)

Cum să îți pregătești portofoliul dacă ești arhitect?

Joi, 13 Octombrie, ora 11.00
Sediul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”
Sala A2, etaj 2 - Facultatea de Arhitectură, corpul vechi
Str. Academiei nr 18-20

Studenții de la Arhitectură vor putea afla mai multe detalii despre ce înseamnă un portofoliu de arhitectură reușit, cum să își organizeze proiectele, ce să păstreze și ce să scoată și cum ar trebui să se prezinte pe data de 23 Octombrie la Portfolio Reviews în cadrul DIPLOMA.
Speakeri: Adrian Soare (SYAA), Andrei Șerbescu (ADN BA), Attila Kim, Oana Coarfă (Republic of Architects)
Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Cele două întâlniri de pregătire fac parte din programul Creative Est Festival.
Portfolio Reviews @DIPLOMA 2016 este premiat de TasteMakers.