The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România se mobilizează să ajute în contextul COVID19

Articol / 01 Apr 2020 / The Institute
  • Filiala București a Ordinului Arhitecților din România se mobilizează să ajute în contextul COVID19
1/1
Filiala București a Ordinului Arhitecților din România a înțeles că traversăm o perioadă dificilă pentru noi toți, așa că s-a mobilizat să ajute. 

Prima acțiune a fost aceea de a iniția un grup de sprijin pentru Arhitecții Seniori din Filială, care nu se pot deplasa pentru aprovizionarea cu alimente și medicamente.

Dacă sunteți sau cunoașteți pe cineva în această situație, sunteți rugați să sunați la următoarele numere de telefon:

  • 0787 759 335 - Irina Mihalache, secretar
  • 0727 710 477 - arh.Cornelia Burcuș, secretar executiv

  • S-au înființat grupuri de acțiune alcătuite din arhitecți voluntari, grupate pe zone din București, care să realizeze aprovizionarea colegilor seniori ce nu pot să iasă din casă. Echipamentul necesar protejării va fi furnizat de Filială. Arhitecții care doresc să participe la această acțiune de sprijin a colegilor lor sunt rugați să se înscrie telefonic:
    0724 238 670 - Liliana Bleau, serviciul personal OARB.

    Tot Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, prin Anuala de Arhitectură București, alături de partenerii săi Delta Studio, Wienerberger, și Alumil au realizat un program de acțiuni de sprijin al medicilor din spitalele bucureștene, aflați în linia întâi de lupta contra coronavirus. Cu sprijinul the Plot, marți, 29 martie 2020, au donat viziere transparente din PVC la cererea unor medici din spitalele Polizu și Colțea.

    Aceste acțiuni se continuă, iar OARB stă la dispoziția tuturor celor care au nevoie de sprijin.