The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019

Articol / 03 Iun 2019 /
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // NOVI SAD (Serbia)
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // NOVI SAD (Serbia)
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // NOVI SAD (Serbia)
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // Mall Moldova (Iași)
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // Râmnicul Vâlcea Shopping City
  • HB DESIGN // NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE 2019HB DESIGN // Mega Mall București
1/6
Atunci când vorbim despre studiouri de arhitectură din București care cred în progres și fac toate demersurile posibile pentru a-l atinge, nu putem să nu-i aducem în atenție pe cei de la HB DESIGN, care, de peste 15 ani activează în domeniu.

Ei sunt responsabili pentru proiectarea arhitecturală a numeroase centre comerciale și parcuri de retail, precum: Mega Mall București, City Park Mall Constanța, Shopping City Timișoara, Promenada Mall Novi Sad Serbia, Krusevac Retail Centre Serbia, Shopping City Plovdiv Bulgaria, Shopping City Sibiu, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Mall Moldova Iași.

Având un portofoliu de proiecte numeroase, biroul este structurat în șapte echipe care adună împreună 40 de arhitecți seniori și juniori, iar anul acesta, pe data de 24 mai, și-au deschis porțile ochilor curioși și au împărtășit experiențe și sfaturi din domeniul arhitectural.