The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IKEA a lansat catalogul 2018

News / 31 Aug 2017 / INSTITUTE.RO
  •  IKEA a lansat catalogul 2018
  •  IKEA a lansat catalogul 2018
  •  IKEA a lansat catalogul 2018Mårten Linton
1/3
„Mai mult timp pentru tine” este tema catalogului IKEA 2018 și pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii își întâmpină familia și prietenii, sărbătoresc evenimente importante și evenimente mai puțin importante. Camera de zi este spațiu public și spațiu personal, iar Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluții pentru a expune ce este important și pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine. 

Catalogul IKEA 2018 include editoriale legate de viața acasă și impactul social pe care îl au inovația și designul IKEA. Josh, un nomad urban din Berlin, duce o viață plină și are nevoie de mobilă ușoară, pe care să o poată transporta oriunde. Stilul lui este complet diferit față de cel al designerului parizian haute couture Maryam Mahdawi, care propune un interior în care Marie Antoinette ar putea trăi în zilele noastre, într-un apartament mobilat cu produse IKEA.
 
Sub tema inovație în design este prezentată povestea fotoliului STRANDMON, fabricat manual în România, de meșteri foarte talentați. În conținutul digital extins, curioșii pot descoperi povestea lui Nicolae Mureșan din Lăpuș, Transilvania, un tapițer cu experiență care s-a născut și a crescut în zonă, mândru să vorbească despre cum se fabrică scaunul STRANDMON. Filmul în care meșterul român vorbește despre pasiunea locuitorilor din Lăpuș pentru lucrul manual este disponibil în toată lumea IKEA cu subtitrările aferente.
 
Varianta digitală a catalogului IKEA este disponibilă din 18 august 2017. Oamenii pot afla mai multe despre povestea din spatele editorialelor prin mini documentare video, pot plasa produse în cameră prin funcția de realitate augmentată și se pot uita la filme cu sfaturi care să îi ajute să își transforme singuri casa visată în realitate. 
 
800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi.