The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

One Architecture Week @Plovdid

News / 26 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • One Architecture Week @Plovdid
  • One Architecture Week @Plovdid
  • One Architecture Week @Plovdid
1/3
One Architecture Week este un festival de arhitectură și urbanism care are loc în Plovdid, Bulgaria, în perioada 30 septembrie- 09 0ctombrie. Ajuns la cea de-a noua ediție, festivalul este curatoriat anul acesta de către arhitecții Alex Axinte şi Cristi Borcan de la studioBASAR și se va desfășura sub tema"Acţiune! Către o practică a vecinătăţii”.

Ediția se va concentra asupra mecanismelor participării publice, dar în acelaşi timp va explora şi va învăţa din experienţa locuirii colective acumulate în Trakyia - un cartier de blocuri, reprezentativ în contextul regional. Prin acţiuni concrete, ediţia 2016 îşi propune să depăşească modelul unui festival de arhitectură şi să acţioneze pe teren, dezvoltând instrumente înainte, în timpul şi după terminarea festivalului, într-o încercare de a coagula în comunitate o practică a vecininătăţii pe termen mediu şi lung.

Mai multe informații despre programul festivalului găsiție pe site-ul acestuia.