The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

OSCAR ROMMENS DESPRE PROPRIETATILE MATERIALELOR

Video / 05 Sep 2018 / The Institute
  • OSCAR ROMMENS DESPRE PROPRIETATILE MATERIALELOR
1/1


Compania EQUITONE produce materiale pentru fațade de culoare autentică proiectate de arhitecți și pentru arhitecți. Compania produce aceste paneluri pentru fațade încă din anii 1950 sub numele de "ETERNIT". Fiecare panel este unic, subliniind textura naturală, netratată a materialului de bază din fibrociment. Fibrocimentul este compus din ciment, celuloză și materiale minerale. Materialul EQUITONE este disponibil sub formă de paneluri de până la 3.10 m x 1.25 m şi poate fi transformat în orice dimensiune sau formă, folosind echipamente standard atât în atelier, cât și pe şantier. Materialul poate fi perforat sau gravat. Metodele de fixare sunt de două tipuri: vizibilă, prin nituire, și invizibilă, prin fixare mecanică Tergo sau lipire cu adeziv special. Structura de sprijin poate fi din oțel galvanizat, aluminiu sau lemn. Oricare ar fi opţiunile de design de faţadă care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE garantează detalii clare și un aspect monolitic.