The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Young Design

Articol / 21 Mai 2024 /
  • RDW Young Design
  • RDW Young Design
1/2
Printre expozițiile pe care le vei găsi la Romanian Design Week între 24 mai și 2 iunie, în clădirea fostului restaurant Cina (Str. Benjamin Franklin 10, București) se află și RDW Young Design, un format prezentat de Rompetrol și susținut de Institutul Cultural Român. 
 
Vor expune 29 de tineri creativi care s-au făcut remarcați cu proiectele lor de licență sau master la cea mai recentă ediție a festivalului DIPLOMA Show, în octombrie 2023. Domeniile din care fac parte lucrările sunt arhitectură, design interior, design grafic, design vestimentar, grafică și design de produs, care au fost anterior selectate de un board creativ format din peste 70 de profesioniști. 



Curajul, abordările neconvenționale și perspectivele fresh sunt câteva dintre atributele prin care noua generație de creativi iese în evidență. ✨ Iată care sunt artiștii pe care te invităm să îi descoperi la festival:

Arhitectură / Architecture

Ioana Afloarei, Andreea Marian, Catrina Ioana Ulici, Bogdan Rădulescu, Bogdan Botoi, Andreea-Alexandra Ivănescu

Design Interior / Interior Design

Miruna Matel, Simina Haiduc, Iulia Gogoașa

Design Grafic / Graphic Design

Ana Letzner, Andreea Popescu, Adina Biet, Cristina Crețu, Ilinca Ivănucă

Artă Grafică / Graphic Art

Dariana Onofre, Ștefania Vătășescu, Alexandru Țicu, Szilvia Hanczig

Design Vestimentar / Fashion

Tünde Hegedűs, Alesia Cîdă, Robert Roca, Ionuț Răzvan, Alina Sonmez, Sara-Andreea Griguța, Emma Năstase

Design de rodus / Product Design

Tania Man, Laura Neagu, Maria Crasuleac, Diana-Teodora Dragomir