The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Storia.ro susține programul Cartierului Creativ din cadrul RDW 2017

News / 23 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Storia.ro susține programul Cartierului Creativ din cadrul RDW 2017Foto: Adi Bulboacă
1/1
Storia.ro, platformă online specializată în vânzări imobiliare, susține inițativa Cartierul Creativ București, în cadrul programului Romanian Design Week 2017. 

The Institute prezintă o primă imagine a viitorului Cartier Creativ al Bucureștiului, în perioada 20-28 mai, cu ocazia celei de-a cincea ediții a Romanian Design Week.
 
În timpul RDW 2017, CC va găzdui o serie de evenimente speciale, organizate pentru a oferi vizitatorilor o primă experiență în noua destinație bucureșteană, precum și conferințe și dezbateri ce vor aduce în discuție diverse modele de cartiere creative din lume, precum și scenarii posibile pentru dezvoltarea primului cartier creativ al Bucureștiului. Poți vedea programul CC din cadrul RDW 2017 aici

Storia.ro a fost lansat în august 2016 de OLX și are, în prezent, peste 30.000 de anunțuri doar în București și peste 100.000 de anunțuri imobiliare în toată țara. Fiind o platformă dedicată sectorului imobiliar, Storia.ro oferă posibilitatea de a folosi peste 50 de filtre pentru un anunț, astfel încât căutarea să fie cât mai specifică. De asemenea, site-ul include posibilitatea de a adăuga, în pagina de anunț și alte formate de prezentare a proprietății: video, tur virtual, prezentare în format 360 de grade.