The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 UNDER 30. Granturi de fotografie pentru tineri sub 30 de ani

Articol / 04 Mai 2020 / The Institute
  • 5 UNDER 30. Granturi de fotografie pentru tineri sub 30 de aniCentrul de Fotografie Documentară
1/1
Centrul de Fotografie Documentară lansează o nouă serie de granturi pentru proiecte de fotografie documentară, de data aceasta oferite exclusiv tinerilor fotografi, sub 30 de ani, din România și Republica Moldova.

5 granturi pentru dezvoltarea de proiecte de fotografie documentară, în valoare de 3.500 de lei (net) fiecare.

Deadline: 31 Mai, ora 24:00
Cerințe: un portofoliu compus din 10 imagini, fie singulare, fie serie, în format pdf. O scurtă prezentare, de câteva rânduri, a voastră și o descriere a ideii pe care vreți s-o dezvoltați cu ajutorul grantului CdFD. Trimiteți cele două fișiere la granturi.cdfd@gmail.com.

Juriul:
Andra Matzal, editor si jurnalist Scena 9, RO
Ramin Mazur, fotograf independent, reprezentat de Panos Pictures, MD
Matei Bejenariu, artist, fondator si director al Centrului de Fotografie Contemporana din Iași
Ioana Cîrlig, fotograf, co-fondator Cdfd, RO
Petruț Călinescu, fotograf, co-fondator CdFD, RO

Tematica rămâne la alegerea fiecărui fotograf, iar fotografia trebuie să fie principalul mediu de documentare (acceptăm și propuneri multimedia).

Procesul de selecție și desfășurarea:
Câștigătorii vor fi anunțați pe 31 mai, pe site-ul CdFD, iar predarea materialelor se va face la începutul lunii noiembrie. La o dată pe care o vom stabili ulterior, în funcție de ridicarea restricțiilor actuale, câștigătorii vor fi invitați să participe la un workshop de mentorat CdFD (cazarea și masa vor fi asigurate de noi).

Întrebări suplimentare la contact@cdfd.ro.

______________________________________

„5 under 30” este cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.