The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Atelier de colaje cu felicitări de iarnă

Articol / 28 Noi 2022 / Andra Mihai
  • Atelier de colaje cu felicitări de iarnă
1/1
Ce cadou poate fi mai deosebit decât unul realizat integral de tine? Participă alături de Cristiana Bucureci, artist de colaje, la un atelier în care îți creezi propriile felicitări de iarnă. Atelierul are loc duminică, 4 decembrie, la AM Social Space între orele 14:00 și 16:00. 


Ce presupune acest atelier?

·         te familiarizezi cu diverse tipuri de hârtie, texturi, culori și cu tehnica colajului

·         selectezi elemente din fotografii, reviste, cărți

·         afli cum să aranjezi elementele în compoziție cât mai creativ și original

·         sortezi, decupezi, testezi, rafinezi, lipești

·         pleci acasă cu atâtea felicitări câte reușești să faci în două ore

 
Cine poate participa?

Atelierul se adresează atât adulților, cât și copiilor. Nivelul este pentru începători, deci nu este necesară o experiență anterioară în tehnica colajului. Artiștii au și ei un loc la masă.

 
Înscriere

Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: cristianabucureci@gmail.com.

 
Despre artist

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în 2015 și până în prezent a avut expoziții colective și individuale la Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt o călătorie într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje analog și digitale. Acum nouă ani a fondat agenția de publicitate Creionetica cu accent pe campaniile sociale și culturale. O puteți urmări pe instagram.com/cristiana_bucureci/.

*** 

Mulțumiri gazdei atelierului, AM Social Space și pentru promovare Săfițicuminți și Creionetica.
Link eveniment aici