The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ateliere de colaje în luna ianuarie cu Cristiana Bucureci

Articol / 16 Ian 2023 / Andra Mihai
  • Ateliere de colaje în luna ianuarie cu Cristiana Bucureci
1/1
Dacă ai început anul cu dorința de a te reconecta la imaginația ta, la plăcerea de a te juca și de a lucra cu mâinile, Cristina Bucureci te invită la unul dintre atelierele de colaje, pe 14 ianuarie la Sambodi Studio sau pe 21 ianuarie la Victor's Secret. 

Ne-am obișnuit să privim haosul ca pe ceva disruptiv, obositor, care ne consumă viața.

Dar cum ar fi dacă, timp de 2h, te-ai juca cu haosul și i-ai face loc în viața ta pentru a-ți elibera spiritul creativ? Cum ar fi daca ai uita de reguli, de probleme, de sarcini și ți-ai oferi timp pentru tine ca să-ți exersezi talentul creativ prin colaje?

Cristiana Bucureci este specialist în comunicare și de șapte ani și-a descoperit marea pasiune: arta colajului. Pentru ea colajul este o nevoie, un mod de viață, o formă de exprimare.

Unde, când?

·         Pe 14 ianuarie are loc atelierul de colaje "Eliberează-ți spiritul creativ" între orele 15:00 - 17:00, la Sambodhi Studio, pe Str. Popa Rusu, nr 16A

·         Pe 21 ianuarie are loc atelierul de colaje "Cool Chaos" între orele 14:00 - 16:00, la Victor's Secret, pe Strada Maria Rosetti, nr 21.

Ce vei face timp de 2h?

·               răsfoiești albume de colaje, descoperi artiști și diferite tehnici și abordări

·               decupezi elemente din fotografii, reviste, cărți, ziare și tot soiul de hârtii

·               cu puțin ajutor aranjezi elementele în compoziție cât mai creativ și original

·               sortezi, decupezi, testezi, rafinezi, lipești

Cum te ajută această experiență?

·               descoperi frumusețea de a-ți da frâu liber creativității

·               intri în jocul colajelor și te lași surprins de ce poți descoperi

·               faci haos în jurul tău și te simți eliberat

·               te bucuri de forfota creativă a grupului și pleci energizat

Cine poate participa?

Atelierul este dedicat începătorilor indiferent de vârstă (copii 5+), care sunt nerăbdători să își folosească mâinile și imaginația.

Înscrierile se fac la: atelierecolaje@gmail.com.

*** 

Despre trainer

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în 2015 și până în prezent a avut expoziții colective și individuale la Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt o călătorie într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje analog și digitale. Acum nouă ani a fondat agenția de publicitate Creionetica cu accent pe campaniile sociale și culturale. O puteți urmări pe instagram.com/cristiana_bucureci/.