The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for entries @Art Factory 2017

News / 31 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Call for entries @Art Factory 2017
1/1
Art Factory dă startul celei de-a treia ediții a festivalului de artă contemporană printr-un call for entries adresat tinerilor artiști.

Ca în fiecare an, festivalul își propune să readucă un spațiu industrial pe harta culturală a Bucureștiului, iar pentru a reuși, cere ajutorul artiștilor pasionați de interacțiunea dintre două tipuri de artefacte: artistice și istorice.

CALL FOR ENTRIES

Dacă ești un tânăr artist și ai lucrări, obiecte sau instalații ce au ca subiect urmele pe care omul le lasă în împrejurimile sale (asupra mediului, a semenilor săi sau asupra propriului sine), te invităm să ne trimiți un CV, un portofoliu și o serie de imagini cu lucrările pe care dorești să le înscrii în procesul de selecție pe adresa artfactoryfest@gmail.com.

Termen limită:
15 iunie 2017, ora 23:59