The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CdRF FotoMarket

Articol / 06 Feb 2023 / Andra Mihai
 • CdRF FotoMarket
1/1
Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF), primul și singurul proiect de acest gen din România dedicat fotografilor amatori și profesioniști, vă invită la CdRF FotoMarket, pe 11-12 februarie, la OTOTO Store, Calea Victoriei, 153, între orele 12:00-21:00. 

Vor fi prezenți fotografii Adi Bulboacă, Cornel Lazia, Cristina Irian, Cristian Crisbășan, Ioana Moldovan, Hajdu Tamás, PAC, Sorin Florea, Silviu Gheție, ale căror lucrări vor fi expuse în cadrul evenimentului și disponibile pentru vânzare. Intrarea este liberă.

Detalii:

 • https://www.facebook.com/events/734985064663704
 • https://www.cdrf.ro/event-details/foto-market-ototo
   
 • Fiecare fotografie are o poveste, iar publicul este invitat să o descopere chiar de la autorii acestuia. O parte dintre lucrări pot fi văzute și online, pe www.cdrf.ro/shop.

  Creat de un grup cu o vastă experiență în diverse domenii ale fotografiei, Centrul de Resurse în Fotografie își propune să sprijine activ dezvoltarea și profesionalizarea comunității fotografice din România, dar și să ofere o mai bună prezență și vizibilitate fotografiei românești pe piețele internaționale. Astfel, CdRF îmbină programe educaționale cu oportunități de lucru, expunere, producție și vânzare de fotografie, având focus pe fotograf și nevoile sale, de la workflow și organizare tehnică până la expunere, promovare și sprijin în demersuri artistice.

  Centrul de Resurse în Fotografie propune, de asemenea, cursuri de specializare pentru fotografi, întâlniri pentru networking și discuții despre fotografie, servicii personalizate în funcție de nevoile acestora și un demers susținut de vânzare de print, ca produs artistic. 

  FACEBOOK | INSTAGRAM

  ***

  Parteneri media: Zile și Nopți, Cărturești, Adevărul Weekend, B365, Curatorial, IQAds, Propagarta, Spotmedia, Urban, Happ, Metropotam, Revista Atelierul, Revista Golan, The Institute, Munteanu