The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education

Articol / 12 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education
  • CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education Matthijs Boelee
  • CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education Lucian Broscățean
  • CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education Sergiu Chihaia
  • CONFERINȚELE RDW // Re-designing fashion education
1/5
Aducând în fața publicului trei alumni care au devenit profesori-icon în școlile în care s-au pregătit, seminarul vorbește despre lucruri esențiale pe care fiecare tânăr designer la început de drum trebuie să le stăpânească pentru a depași baierele dezvoltării unui brand nou. 

La conferința de duminică, 21 mai (ora 17), participă Sergiu Chihaia, UNArte București, Lucian Broscățean, UAD Cluj, și Matthijs Boelee, profesor de design vestimentar ArtEZ, unde ocupă și funcția de conducere în cadrul departamentului de modă. 

Matthijs Boelee a absolvit, în 1985, departamentul de Fashion Design la Academia de Arte Frumoase din Arnhem, acum ArtEZ. După absolvire a lansat brandurile illustrious Imps și Imps pour homme, active până în 1992, și a început să predea design vestimentar la diferite institute de artă din Olanda. Din 1987 este profesor la ArtEZ, școala unde a fost educat, iar din 2006 ocupă funcția de conducere în cadrul departamentului de modă. În același timp a fost profesor de design vestimentar la Academia de Arte Frumoase din Maastricht, între 1993 și 2006, și colaborator extern la diferite institute internaționale de modă. Pe lângă cariera sa în domeniul educației, a fost membru în comitetul Dutch Foundation for Visual Arts, Design and Architecture, între 2007 și 2011, și a lucrat ca editor vizual pentru diverse cărți și publicații. 

Participarea la conferință este gratuită, cu rezervarea locului, în prealabil, prin completarea formularului de mai jos. Vă rugăm să tipăriți rezervarea sau să o salvați în telefon.