The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Pune-ți ideea în practică cu ajutorul Creștem Idei

Articol / 20 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Pune-ți ideea în practică cu ajutorul Creștem Idei
  • Pune-ți ideea în practică cu ajutorul Creștem Idei
1/2
Platforma de crowdfunding Creștem Idei a contribuit până acum la finanțarea cu aproximativ 100.000 de euro pentru peste 50 de proiecte. Fondată în 2012, platforma a strâns 3.000 de donatori, care au donat în medie 30 de euro, fiecare. 

Printre proiectele care au găsit susținere pe crestemidei.ro se numără: “Bumbata”, un album cu fotografii din Penitenciarul Aiud și cu texte scrise de deținuți, "Convergent", primul proiect transmedia, ROV, primul robot românesc sub-acvatic, prima tabără de cercetare în fizică de la Măgurele – CER, prima piesă de teatru într-un aeroport – "Lost in Translation", primul și singurul Cinemobil, primul film despre Transhumanță din Europa de Est, prima enciclopedie despre rock, primul roman grafic – "Prâslea cel Voinic". 

Îți poți promova și tu proiectul pe crestemidei.ro. Află cum, în câțiva pași simpli, din video-ul de mai jos.