The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Descoperă un nou videoclip care dezvăluie picturi murale proaspete și intervenții de artă stradală pe zidurile Bucureștiului

Articol / 18 Aug 2020 / The Institute
  • Descoperă un nou videoclip care dezvăluie picturi murale proaspete și intervenții de artă stradală pe zidurile BucureștiuluiStreet art in Bucharest 2020
  • Descoperă un nou videoclip care dezvăluie picturi murale proaspete și intervenții de artă stradală pe zidurile BucureștiuluiStreet art in Bucharest 2020
  • Descoperă un nou videoclip care dezvăluie picturi murale proaspete și intervenții de artă stradală pe zidurile BucureștiuluiStreet art in Bucharest 2020
1/3
Descoperă poveștile ascunse despre străzile și zidurile Bucureștiului

Proiectul Un-hidden Bucharest / Romania, demarat de Save or Cancel x feeder.ro continuă să documenteze arta stradală locală și scena de graffiti pentru al patrulea an consecutiv. Ești invitat/ă să vizionezi acest nou videoclip care dezvăluie noi picturi murale și intervenții de artă stradală pe zidurile Bucureștiului.

Misteriosul București devine din ce în ce mai atractiv și mai interesant, cu fiecare nouă intervenție de artă expusă în spațiul public. Poți afla povești ascunse, încorporate de artiștii locali și internaționali în stencil-uri, picturi murale, invazii și intervenții pe care le fac în oraș. Astfel, spațiul urban se schimbă și evoluează constant, arătând noi dimensiuni locuitorilor și vizitatorilor, invitându-i să urmărească diversele forme și manifestări ale artei super contemporane.

Cu toții suntem martori/e ai unei revoluții în lumea artei. Cea mai vizualizată și admirată artă nu mai este expusă în muzee și galerii, ci mai degrabă pe străzi, unde oamenii pot interacționa cu opera de artă, să facă fotografii și să discute cu prietenii sau cu alți privitori.

 

Urmărește acest video uimitor și exploreazărecentele stencil-uri, picturi murale și intervenții de artă stradală în spațiul public realizat de ALEX BACIU, GEORGE VASILESCU, WANE, ERPS, CASSANDRA (UK), GABOR ÎN CIVIL, KITRĂ, ASINONO11 (IT), ORTAKU, MERIOONE (IT), KRIPS, MSERO, TYPE THURSDAY Bucharest, VKID, THEM, SICSR, MAID, CROP, WAR, AEUL, BROSKY, PISICA PĂTRATĂ, WEZO, MSERO, GORZO, PRUTY, IRLO, KERO, OCU, NOM Crew, WHYZ, BIEX, NEON, APS, WANE, BERER, 7CLICK, CES, SKENY, ROPER, CEIL, OHBOY, POER, SCORE21, JULAY, IRINA MOCANU, ANOTHER OUTSIDER, ROBERT OBERT, QUE NAIS, SUZANA DAN, MROK, ONE TRUTH (CH), EDS, KCBR (CH), LAUCHS, CLYSE, JAPE, AFS (DE), SION, ONR BFM, AITO KITAZAKI (JP).

Aici poți descoperi 45 de videouri realizate în timpul proiectului. Cartea Un-hidden Street Art in Romania este o publicație care prezintă o parte dintre lucrările și artiștii independenți care se exprimă în spațiul public local.

Video: Petre Ghiocel (VJ VLC) / © feeder.ro
Soundtrack: Djosh – Exact / ©Tzinah Records
Producție: © Save or Cancel (Cristina Popa și Andrei Racovițan)