The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Descoperiţi colecţia de sculptură a MNAC din perspectiva influenței lui Brâncuși

Articol / 15 Feb 2024 / Andra Mihai
  • Descoperiţi colecţia de sculptură a MNAC din perspectiva influenței lui Brâncuși
1/1
Luni, 19 februarie 2024, începând cu ora 18:00, Muzeul Naţional de Artă Contemporană Bucureşti propune publicului un eveniment special organizat cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși — un tur ghidat în expoziția „Leviathan.

În măruntaiele colecției”, ale cărui gazde vor fi Călin Dan, directorul muzeului, şi Cristian-Robert Velescu, critic, istoric de artă, scriitor şi brâncuşiolog. Evenimentul dedicat personalității și operei lui Constantin Brâncuși va fi un prilej de înțelegere a moștenirii culturale brâncușiene dintr-o perspectivă autentică și bogată, prin felul în care aceasta se reflectă în creațiile unor sculptori români moderni și contemporani.

În data de 19 februarie 2024, MNAC va fi deschis exclusiv pentru turul ghidat ce va avea loc la etajul al doilea al muzeului, în expoziţia „Leviathan. În măruntaiele colecției”, în intervalul orar 18:00 -19:00.

Participarea la acest eveniment este gratuită și nu necesită rezervare în avans.

Acces: Pentru acest eveniment intrarea cu automobilul în curtea Palatului Parlamentului este posibilă.

Muzeul este localizat în aripa din spate a Palatului Parlamentului. Intrarea se face prin Calea 13 Septembrie, intrarea E1 (poarta B3).