The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette

News / 18 Aug 2017 / INSTITUTE.RO
  • Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette
  • Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette
  • Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette
  • Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette
  • Jam in shoes / Adriana Florea Băloiu @ Kube Musette
1/5
Pe Adriana Florea Băloiu am cunoscut-o la DIPLOMA 2014, unde a participat cu proiectul de licență „În laboratorul subconștientului”. Ne-am reîntâlnit doi ani mai târziu, tot la DIPLOMA, unde a expus lucrarea de master „Adinuța și ursul împăiat”.

Zilele astea îi puteți vedea cel mai nou proiect expozițional, „Jam in shoes - Dulceaţă în pantofi”, la Kube Musette, pe Calea Victoriei 114.Arhitectura poveştii imaginate de Adriana se structurează pe relaţia între descriptivul emoţional al amintirilor din copilărie şi minimalismul geometrizării abstracte ca ordin lăuntric de renegare a unui sistem social ros de şabloane convenţionale ce sfidează uneori absurdul.

Parametrii mecanismului social cu reguli, constrângeri şi prejudecăţi în care adultul îşi înscrie existenţa constituie pretextul întoarcerii în timp, către vârsta copilăriei într-o încercare de eliberare de convenţiile educaţionale impuse în procesul de dezvoltare psihologică printr-o reinterpretare a jocului. Ludicul este un filtru de abordare vizuală prin care Adriana investighează absurdul, superficialitatea, frivolitatea şi formalismul lumii adulte.


Expoziţia este deschisă între 14 şi 21 August 2017. Pentru informaţii şi programări, trimiteti un mesaj la office@seabam.com / +40741007000 sau la office@gocontemporary.com / +40770447645

Un eveniment Seabam Gallery în colaborare cu Go Contemporary şi susţinut de Kube Musette